TLF. 98 82 15 11

ÅBNINGTIDER: (Bredgade)

Mandag - Fredag 08.00 -12.00
Mandag tillige 16.00 -17.30

ADGANGSKORT TIL GENERALFORSAMLING I BRØNDERSLEV ANTENNELAUG

Generalforsamling i Brønderslev Antennelaug

Som det fremgår af den omdelte indkaldelse, afholder Brønderslev Antennelaug generalforsamling torsdag den 15. marts 2018 i Brønderslev Hallerne

 

For at få adgang og stemmeret til generalforsamlingen skal du senest den 14. marts 2018 rekvirere et adgangskortet ved vores kontor. Adgangskortet kan rekvireres pr. telefon 98 82 15 11 eller gerne ved e-mail til info@fredensbo.dk, hvorefter vi vil sende kortet ud til dig senest dagen før generalforsamlingen.  

 

(den 23. februar 2018)

 


FORBRUGSREGNSKABER 2017

 

Forbrugsopgørelserne for el, varme og vand 2017 er på vej. Alle beboere vil modtage deres opgørelser den 26. eller 27. februar 2017.

 

(den 20. februar 2018)

 

 

NY MEDARBEJDER

 

Ændring af organisation - Driftsleder ansat

 

                    Kurt Schack

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 1. februar 2018 startede en ny medarbejder hos os. Det er Kurt Schack, der er ansat i en nyoprtettet funktion som driftsleder. Kurts opgaver vil være den daglige ledelse af personalet i afdelingerne, kontakt til håndværkere, ansvarlig for indkøb til afdelingerne, planlægning og tilsyn med større reparations- og vedligeholdelsesopgaver, tilsyn med nybyggeri og renoveringer samt en række andre opgaver i relation  til drift af afdelingerne. Det vil fortsat være forretningsfører Per Taagaard, der har det overordnede ansvar også for driftsopgaverne.

Kurt er 49 år, uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Han kommer fra en stilling hos boligorganisationen Domea og har desuden flere års erfaring som byggeleder bl.a. . Kurts base vil være på kontoret, men han vil også være en del af tiden i afdelingerne.

 

Karoline Sørensen, der var ansat som kontorassistent i administrationen, er stoppet den 31. januar 2018. Alle administrative opgaver udføres herefter af forretningsfører Per Taagaard og af fuldmægtig Dorte Nielsen.
 

Kontorets åbningstider og træffetider på telefon vil fortsat være:

Mandag kl. 08 – 12 og kl. 16.30 – 17.30. Øvrige hverdage fra kl. 08 – 12. Når der ringes til kontoret skal der fremover vælges 1 for henvendelser om fejl og reparationer i boliger eller 2 for øvrige henvendelser.

 

(den 06. februar 2018)

 

 

 
DRIFTSLEDER
 
Vi søger driftsleder med tiltrædelse 01.02.2018. Ansøgningsfrist 04.12.2017
 
Driftsleder

Med stærke kompetencer inden for eksekvering og udvikling

Vi har fokus på at udvikle organisationen og fastholde den høje kundetilfredshed og en velfungerende driftsafdeling. Derfor søger vi nu en kvalitetsbevidst og relationsstærk driftsleder til at sikre fortsat udvikling og optimering af afdelingen.
Læs stillingsopslaget i sin fulde længde hos COMENTOR LINK TIL OPSLAG

 Ansøgningsfrist 04.12.2017 og med tiltræden 01.02.2018

Vi ser frem til at høre fra dig.

(den 24. november 2017)

 

AFDELINGSMØDER 2017

Der er nu afholdt afdelingsmøder i alle afdelinger - referater vil løbende blive offentliggjort på hjemmesiden og udsendt til beboerne.

(den 21. september 2017)

 

GENERAFORSAMLING 2017

Boligforeningen afholder generalforsamling den 2. maj 2017 kl. 19.30 på Restaurant Hedelund. Husk at afhente eller bestille adgangskort senest den 28. april 2017 inden kl. 12.00.

(den 03. maj 2017)

 

VELKOMMEN TIL VORES NYE KONTORELEV    

Karoline Sørensen er ansat hos os som kontorelev pr. 17. oktober 2016 og indtil sommeren 2017.

(den 18. oktober 2016)

 

REFERATER FRA AFDELINGSMØDERNE

Referater fra afdelingsmøderne er nu lagt ind på hjemmesiden. De kan ses ved at gå ind på Beboerdemokrati og vælge afdelinger. Herefter vælges den ønskede afdeling.

(den 19. oktober 2016)

 

VELKOMMEN TIL VORES NYE KONTORELEV    

Karoline Sørensen er ansat hos os som kontorelev pr. 17. oktober 2016 og indtil sommeren 2017.

(den 18. oktober 2016)

 

BOLIGFORENINGENS 75-ÅRS JUBILÆUM

Den 30. marts 2016 er det 75 år siden, at fremsynende borgere i Brønderslev stiftede Boligforeningen Fredensbo. Jubilæet fejres med reception den 1. april 2016 kl. 13-17 på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Vi håber, at rigtig mange vil møde op for at fejre dagen sammen med os.

Der er bustransport for foreningens beboerne til Nordjyllands Idrætshøjskole jf. omdelte busplan.

(den 14. marts 2016)

 

BRØNDERSLEV ANTENNELAUG SLUKKER FOR DE ANALOGE TV-KANALER DEN 26. NOVEMBER 2015

Den 26. november slukker Brønderslev Antennelaug endegyldigt for det analoge tv-signal, som primært ældre billedrørs-tv modtager. Lukningen er nødvendig for at skabe mere plads i kabel-tv-nettet til højere bredbåndshastigheder og sikre, at kapaciteten rækker til det stigende streamingbehov. Tiden er løbet fra den gamle analoge teknologi, som optager for meget plads i kabelnettet, og derfor må vige pladsen for at lade fremtiden komme til.

Hvad betyder det for dig med et ældre fjernsyn?

Hvis du har et ældre fjernsyn, der kun kan modtage det analoge signal (hovedsageligt billedrørs-tv, men også nogle af de første fladskærme), vil du efter den 26. november opleve sort skærm.

Sådan undgår du sort skærm

  1. Tjek om dit tv (fladskærm) har en DVB-C/MPEG-4 modtager. Hvis ja, vil du kunne se kanalerne i den digitale version. Så skal tv’et blot indstilles rigtigt. På yousee.dk/kanaler kan du få hjælp til at indstille kanalerne korrekt på dit tv. Tjek evt. om du i dag kan se DR 3, som kun sender digitalt. Kan du det, er dit nuværende TV indstillet til det digitale signal.

  2. Har du allerede YouSee Plus (en digitalboks fra YouSee), så skal du ikke foretage dig noget. Du vil ikke opleve nogen ændring og fortsætter som hidtil.

  3. Køb en digital tv-boks, der kan omforme de digitale signaler til analoge signaler. Det er vigtigt, at du vælger en DVB-C boks. Se efter godkendte bokse på yousee.dk/ready.En boks kan de fleste steder købes for ca. kr. 500,-.

  4. Køb et nyt digitalt fjernsyn.

 

Hvilke tv-kanaler er berørte af slukningen?

Følgende analoge tv-kanaler slukkes i Brønderslev Antennelaugs tv-pakker: DR1, TV 2, DR-K, TV2, TV2 Charlie, DR-ULTRA, DR Ramasjang, NRK 2, TV2 Zulu, TV3, TV3+, Kanal 5, 24 Nordjyske , TV2 News, TV3 Puls, Kanal 4, 6´eren, MTV, DK4, National Geographic, Nickelodeon, TV3 Sport 1, Eurosport, Animal Planet, Viasat Nature/Crime, Viasat History, TCM og VH1.

Alle tv-kanalerne fortsætter naturligvis og kan fortsat ses i en digital udgave.

(den 06. oktober 2015)

 

GENERALFORSAMLING 2015

Den 6. maj blev vores ordinære generalforsamling afholdt på Restaurant Hedelund. Der var 101 beboere, som have lyst til at være med til at træffe beslutninger jfr. den udsendte dagsorden. På generalforsamlingen blev regnskab og beretning for 2014 godkendt, og bestyrelsen fik godkendt at kunne træffe beslutninger om køb og salg af ejendomme m.v.. Inger Leismann og Sonja Hansen blev genvalgt til bestyrelsen. Jacob Krogh og Pia Nielsen blev valgt som suppleanter. Referat fra generalforsamlingen kan ses her

(den 26. maj 2015)

 

HURTIGERE TILBAGEBETALING

Forbrugsregnskaberne er nu omdelt til alle beboere. Det fremgår af opgørelserne, at tilbagebetalinger vil ske i april måned, men idet regnskaberne blev leveret til os fra Brunata før end forventet, har det været muligt at tilbagebetale tilgodehavende til beboerne allerede i marts måned.
Skyldige beløb vil blive opkrævet i april og maj, som det også fremgår af opgørelserne.

(den 27. februar 2015)

 

ÆNDRING I UDBETALING AF BOLIGSTØTTE PR. 1. SEPTEMBER 2014

Boligforeningen har indgået en aftale med Udbetaling Danmark omkring udbetaling af boligstøtte. Fra den 1. september 2014 vil du ikke længere selv få udbetalt din boligstøtte/-ydelse. Den vil i stedet blive udbetalt til boligforeningen, som vil modregne beløbet inden der udsendes huslejeopkrævninger. Beløbet vil fremgå særskilt af din opkrævning.

Du skal fortsat selv kontrollere beløbet samt oplyse Udbetaling Danmark om ændringer i din indkomst, mens ændringer i din husleje fremover vil foregå automatisk.

 

Du skal også selv give dit pengeinstitut besked om ændringen.

Udbetaling Danmark vil i løbet af august fremsende brev til dig med information om ændringen.

Modtager du ikke boligstøtte/-ydelse, men mener du er berettiget hertil, skal du selv ansøge om dette via www.Borger.dk eller rette henvendelse til Borgerservice hos Brønderslev Kommune.

(den 18. august 2014)

 

SOMMEREN ER OVER OS - og forhåbentligt med masser af solskin og godt vejr.

Kontoret er åben for ekspedition hele sommeren i vores normale åbningstid.

Vi ønsker alle en god sommer

(den 07. juli 2014)

 

GENERALFORSAMLING 2014

Boligforeningens generalforsamling blev i år afholdt på Restaurant Hedelund.

Der var i år formandsvalg, og Bjarne Jørgensen blev enstemmigt genvalg. Endvidere var der valg af 2 bestyrelsesmedlemmer og også her, var der genvalg til Jørn Nielsen og Lene Kjær Hansen.

Jacob Krogh og Bente Linnet blev valgt til suppleanter.

(den 20. maj 2014)

 

VINDER AF KONKURRENCEN PÅ FORÅRSMESSEN 2014

Boligforeningens stand på årets Forårsmesse blev igen i år besøgt af rigtig mange af messens gæster, og mange forsøgte sig i konkurrencen om at slå FULDT HUS, og dermed få muligheden for at vinde et weekendophold for 2 personer.

Alle, der slog FULDT HUS, deltog i lodtrækningen om et weekendophold for 2 personer med middag.

Vinderen blandt de ialt 319 kuponer med FULDT HUS blev Ole Kristensen, Løvparken 39, som fik overrakt gevinsten på boligforeningens kontor.

(den 28. april 2014)

 

BESTYRELSESREFERATER

Det er nu muligt, at se referater fra boligforeningens bestyrelsesmøder. Referater findes under "BEBOERDEMOKRATI".
De første referater er tilgængelige, og vi vil løbende opdatere siden.

Se referater er her

(den 09. april 2014)

 

GENERALFORSAMLING 2014

Boligforeningen afholder generalforsamling tirsdag, den 06. maj 2014 på Restaurant Hedelund, Nørregade 41.

Vi gør opmærksom på, at generalforsamlingen kun er for boligforeningens beboere.

Billetter kan afhentes på kontoret, bestilles på mail eller bestilles her på siden indtil den 02. maj 2014

Dagsorden

(den 07. april 2014)

 

FORÅRSMESSE 2014

Boligforeningen deltog i 2012 i Forårsmessen med stor succes. Vi har derfor valgt at deltage igen i år i weekenden den 12. og 13. april 2014.

Alle er velkommen til at besøge os på stand B1, hvor der er mulighed for at deltage i konkurrencen om et weekendophold med 1 overnatning for 2 personer incl. middag - værdi kr. 1.300,00.

Vinderen udtrækkes mandag den 14. april 2014

(den 31. marts 2014)

 

NYE KØKKENER I AFD. 16 

18 beboere har ønsket nye køkkener og arbejdet med udskiftning starter i uge 14 og fortsætter indtil uge 25.

(den 28. marts 2014)

 

FORBRUGSOPGØRELSER FOR 2013

Forbrugsopgørelserne for varme og vand 2013 er på vej. Næsten alle beboere vil modtage deres opgørelser den 25. eller 26. februar 2013.

Beboerne i afd. 18 Grønnegade må dog vente lidt endnu pga. indkøring af nyt aflæsningssystem. Opgørelserne vil blive udsendt hurtigst muligt i løbet af marts måned.

(den 25. februar 2014)

 

NYE KØKKENER I AFD. 16

Beboerne i afd. 16 Grønnegade/Bredgade besluttede på et afdelingsmøde den 20. februar 2014 at gennemføre en køkkenrenovering for de beboere som ønsker nye køkkener. Renoveringen gennemføres i samarbejde med JKE Køkkener, St. Ajstrup i løbet af foråret og sommeren 2014.

(den 21. februar 2014)

 

AFDELINGSMØDE AFD. 16

Der afholdes ekstraordinært afdelingsmøde den 20. februar 2014 i "Bien" i Aktivitetscenteret Grønningen kl. 19.30 vedr. køkkenrenovering.

Som tidligere besluttet arbejdes der på en renovering af køkkener i afdelingen, og der er nu udarbejdet forslag.

Tilmelding til mødet senest den 18. februar 2014

(den 06. februar 2014)

 

DRIFTSFORSTYRELSER PÅ ANTENNESIGNAL

Der kan fra uge 4 og ca. 6 mdr. frem være driftsforstyrelser på dit antennesignal pga. renoveringsarbejde. Se nærmere herom på Brønderslev Antennelaug.

(den 16. januar 2014)

 

BOLIGSTØTTE FOR JANUAR 2014

UdbetalingDanmark har meddelt os, at de ikke har kunnet nå at regulere boliglejen for alle støtteberettigede personer. Derfor har ikke alle lejere fået udbetalt det korrekte beløb i boligydelse/boligstøtte for januar måned. Beløbet vil blive reguleret med tilbagevirkende kraft, når der udbetales for februar måned.

(den 02. januar 2014)

 

BOLIGSTØTTE PR. 1/1-2014

Udbetaling af boligstøtte er i 2013 overgået til UdbetalingDanmark, og i den forbindelse opfordrer vi alle lejere, der modtager boligstøtte til at kontrollere den beregnede støtte pr. 1/1-2014.

Modtager du ikke boligstøtte, har du mulighed for at søge om det på www.borger.dk.

(den 06. december 2013)

 

ÆNDRING AF ANTENNEOPKRÆVNING pr. 1/1-14

Boligforeningens bestyrelse har i samarbejde med Brønderslev Antennelaug besluttet at ændre på opkrævningen af antennepakker pr. 1. januar 2014.

Fremover vil boligforeningen kun opkræve for tilslutning til grundpakke, mens Brønderslev Antennelaug opkræver beløbet for tilvalgspakkerne mellempakke eller fuldpakke; dvs. forskellen mellem grundpakken og den antennepakke du evt. har valgt. Brønderslev Antennelaug vil opkræve dig kvartalsvis.

Ændringen vedrører kun selve opkrævningen af din antennepakke og ikke dit valg af pakke - Du vil fortsat modtage den antennepakke, som du tidligere har valgt.

Pakkeskift kan fremover foretages via Brønderslev Antennelaug’s hjemmeside www.banet.dk. Der vil som nu være mulighed for at foretage pakkeskift den 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober med 1 måneds varsel. Du skal som hidtil selv betale for pakkeskift.

Fejlmelding af dit antennesignal skal fremover anmeldes via Brønderslev Antennelaug’s hjemmeside www.banet.dk, eller ved at kontakte Dansk Kabel TV på tlf. 98 14 40 44. Du skal altså ikke længere fejlmelde problemer med dit antennesignal til os.

(den 27. november 2013)

 

ÆNDRING AF ANTENNEOPKRÆVNING pr. 1/1-14

Boligforeningens bestyrelse har i samarbejde med Brønderslev Antennelaug besluttet at ændre på opkrævningen af antennepakker pr. 1. januar 2014.

Læs mere her

(den 27. november 2013)

 

GENERALFORSAMLING 2013

Boligforeningens generalforsamling blev i år afholdt på Restaurant Hedelund den 21. maj 2013.

Generalforsamlingen godkendte enstemmigt alle årsregnskaber for 2012 for afdelingerne samt boligorganisationen.

Inger Leismann og Sonja Hansen blev genvalgt til hovedbestyrelsen. Bente Linnet fra afd. 16 og Hans Lynge Iversen fra afd. 23 blev valgt som suppleanter til hovedbestyrelsen.

Referatet kan læses her

(den 22. maj 2013)

 

ALLE LEJLIGHEDER UDLEJET I SMALBYPARKEN

Alle 24 lejligheder i Smalbyparken er nu udlejet, og vi venter nu på foråret, så de grønne områder kan færdiggøres. 

Smalbyparken attraktive beliggenhed tæt på centrum, skole og fritidsaktiviteter har været med til at sikre en hurtig udlejning .

Der er allerede etableret en afdelingsbestyrelse i samarbejde med afd. 3 Gravensgade 79-91/Smalbyvej 11-15.

(den 7. november 2012)
 
 

Så er de første lejere flyttet ind i Smalbyparken

1. oktober 2012 blev 11 boligere i Smalbyparken taget i brug og flere fulgte allerede 15. oktober.

Smalbyparkens attraktive beliggenhed tæt på centrum, skole og fritidsaktiviteter har været med til at sikre en hurtig udlejning af de i alt 24 boliger. Der er kun få ledige boliger tilbage og interessen for Smalbyparken er fortsat stor. 

Interesserede er velkommen til at kontakte boligforeningens kontor for en fremvisning og evt. besøge Smalbyparken for at se området.  

Udearealerne er endnu ikke reetableret fuldt ud, men vi håber, vejret snart muliggør det videre anlægsarbejde.

Der er indgang mellem Gravensgade 77 og Gravensgade 79.

Er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os eller se mere her.

(den 1. oktober 2012)

 

ÅBENT HUS I SMALBYPARKEN

Fredag den 24. og lørdag den 25. august var der åbent hus i 2 lejligheder i Smalbyparken.

Interessen for at se de nye og moderne boliger var overvældende, og der var til tider stor trængsel i lejlighederne.

(den 1. oktober 2012)

 

NY HJEMMESIDE

Vi har gennem nogen tid udviklet en ny hjemmeside med flere fotos, og der er mulighed for at lave en indmeldelse direkte via hjemmesiden. Vi arbejder bl.a. på at lægge tegninger ind på de enkelte boligtyper, hvor vi har opdaterede tegninger tilgængelige.

Hvis der er funktioner der ikke virker, eller kan forbedres, er du meget velkomme til at kontakte os herom. Vi vil meget gerne have forslag til forbederinger. Se vores kontaktoplysninger her

(den 4. juni 2012)

Ultimate Web